PERDELE/DRAPERII TAPET COVOARE/MOCHETĂ VOPSEA CORNIȘE MOBILIER
Perdele si draperii, storuri, tapet, perdele si draperii pentru amenajari interioare - Eclaude
RELOCARE
Noua adresa:
Str. Bruxelles nr.7

Lansarea fabricii Artisan a aprut din traditia prelucrarii lemnului specifica regiunii, manufacturii Costovic, care si-a impartasit toata iubirea si cei 50 de ani de experienta in prelucrarea lemnului. Artisan este un producator specializat in prelucrarea manuala a lemnului in vederea obtinerii unor piese de mobilier de mare valoare, iar insistenta in a pastra prelucrarea manuala si anumite tipuri de finisare a lemnului traditionale face ca acest brand sa isi asigure un loc foarte special pe piata.
Filozofia brandului este realizarea unor piese unice in colaborare cu designeri valorosi impreuna cu care sa impartaseasca aceleasi valori de viata cladite pe respectul fata de materiile naturale si de natura insasi.

www.artisan.ba


Reinterpretind designul si filozofia aromelor clasicului, Chelini a creat o intreaga atmosfera a unui stil in care reuseste sa le integreze in prezent printr- un reglaj foarte fin si atent controlat. Fiecare colectie aduce ceva nou si exuberant care cu eleganta, rafinament, personalitate si performanta de manufactura atesta valorile artistice ale Florentei. Productia fiecarei piese se face in mai multe etape care sunt executate de artisani a caror talent si experienta sunt atent urmarite in standardele de calitate ale brandului.

www.chelini.it


In spiritul culturii europene, cu ajutorul unui know-how dezvoltat de-a lungul anilor, cu o putere de adaptare si creativitate Artelore ofera un raspuns satisfacator la nevoia crearii unei decoratii de interior unice si particulare prin oferirea unor solutii de bun gust atat pe linie clasica, cat si moderna. In alegerea mobilierului, fiecare detaliu conteaza, parcurgind de la alegerea lemnului, finisajului, dimensiunilor si a tesaturilor un drum complex de la obiectele de prima necesitate, mese si scaune pana la detalii decorative, oglinzi etc. Artelore se prezinta ca un furnizor ce ofera calitate si diversitate la preturi foarte prietenoasa.

www.artelore.com


Dezideratul lui Wildspirit este acela de a converti ideile inovatoare in piese de design. Caracterul sau unic consta in combinatii multifunctionale obtinute orin imbinarea armonioasa a unor materii cum ar fi lemnul si pielea. W colaboreaza cu designeri precum....datorita caracterului lor multifunctional obiectele se integreaza usor in spatii foarte diferite.

www.wildspirit.eu


Fondata in 1971, Deknudt sunt renumiti pentru gama extensiva si invatoare a oglinzilor decorative, produse prin combinatia unor tehnici moderne si decorative cu metodele traditionale. Compania se remarca prin varietatea modelelor a finisajului de foarte buna calitate si a designului inovator.

www.deknudtmirrors.com

Copyright 2020 @ eclaude