PERDELE/DRAPERII TAPET COVOARE/MOCHETĂ VOPSEA CORNIȘE MOBILIER
Perdele si draperii, storuri, tapet, perdele si draperii pentru amenajari interioare - Eclaude
RELOCARE
Noua adresa:
Str. Bruxelles nr.7

Marburg creeaza de peste 160 de ani, tapete pentru viitor, se reinventeaza intruna, descopera si introduc ceva inovator. Pe linga colaborarile cu designeri faimosi precum Luigi Colani, Ulf Moritz, Zaha Hadid, forta acestui brand este calitatea care vorbeste de la sine.

www.marburg.com


Compania are in spate o istorie interesanta, legata din 1875 de numele lui John Perry care la vremea respectiva a ajuns sa detina cea mai impresionanta colectie de modele de print sculptate in blocuri de lemn, cu o arhiva istorica, mai mult de atat a fost cel care a adus in lumea tapetului aspectul de matase, inlocuind textilul scump si pretentios, a reinviat tehnica flocking gratie careia tapetul primeste accentele pretioase ale catifelei, aplicata manual. Prin parteneriatul cu Cole, compania cunoaste o mare ascensiune, iar modelele dezvoltate de companie ajung parte a unor decoratii prestigioase cu ar fi cele de la Buchingam Palace si Casa Alba. In prezent compania detine o arhiva uriasa de desene de tapet originale, completate prin colaborarea unor prestigiosi designeri Tom Dixon, Piero Fornasetti, Vivienne Westwood.

www.cole-and-son.com


Companie germana, divizia de lux, un renumit producator de tapet si textile. De la vinil pe tema clasica sau moderna pana la o baza lejera de hartie sau textil, tapetul este pretabil pentru orice zona a casei de la salon pana la baie. Rasch textil este combinatia ideala intre o calitate excelenta si un pret rezonabil.

www.raschtextil.de


In opera de transfigurare a fotografiei in tapet, Wall&Deco si-a cucerit un rol de lider de prima clasa imbinand seductivitatea fotografiei cu creativitatea si cu tehnologia. O noua viziune binomiala intra in universul tapetelor revolutionand si reinterpretind acest concept. Wall&Deco iese din schema tapetului repetitiv si dezvolta o tehnica a unor modele la scara mare ce creaza un efect unic si original in decorarea unui interior fie el public, fie rezidential.

www.wallanddeco.com


Parcurgind colectiile acestui prestigios furnizor de tapet textil si non/woven e ca si cum ai calatori in casa visurilor, e ca si cum te/ar invalui intr/un cocoon. Desenele armonizeaza linii si curbe, lumini si umbre, forme delicate si subtile. Culorile atent compuse respira poezia unui orange aprins cu alb metalic, ale unor argintiuri sidefate si a fucsiei curajoase.

www.khroma.be


Compania se adreseaza segmentului de piata de lux, avind in vedere faptul ca tapetele sunt produse din cele mai pretioase materii, textile, matase, in, vascoza, minerale, cu un design fie foarte clasic, fie contemporan ce se reflecta in colectiile variate pe care le pune la dispozitia designerului sau clientului cu gusturi rafinate.

www.giardiniwallcoverings.it


Produsele acestui studio de design, fie ele tapete, suprafete metalice sau de sidef, tesaturi, mozaic traditional aduc viata in locurile in care traim, muncim, stimulind o relatie mai profunda si mai plina de inteles intre produse si mediul natural.

www.nomaad.eu

Copyright 2020 @ eclaude