PERDELE/DRAPERII TAPET COVOARE/MOCHETĂ VOPSEA CORNIȘE MOBILIER
Perdele si draperii, storuri, tapet, perdele si draperii pentru amenajari interioare - Eclaude
RELOCARE
Noua adresa:
Str. Bruxelles nr.7

Nya Nordiska este unul dintre editorii cei mai prestigiosi de textile de interior, lider international cu reprezentante in toata lumea. Este o afacere de familie, fondata in 1964 de Heinz Rontgen si are in prezent 120 angajati. S/a concentrat de la bun inceput in descoperirea si dezvoltarea unui design inovator, cu o puternica influenta a scolii scandinave de design. Castigatoare a celor mai multe premii de design la sectiune textile pentru interior, NN satisface atat ingerintele estetice, cat si cele practice, iar marele atuu al companiei consta in felul in care reuseste ceva destul de greu in acest domeniu, textilele arata la fereastra intotdeauna mai bine decit te astepti atunci cand le vezi in mostrar.

www.nya.com


Colectiile de tesaturi, tapet si pasmanterie propuse de acest brand prestigios se remarca printr/o paleta seductiva de culori si propuneri neasteptate de design, modele inovative care combina materii pretioase cu tehnici traditionale de tesere si tehnologii de ultima ora in manufactura de tesaturi de interior, matase, metal, rafie. Textilele de le Dedar, atunci cind sunt draperii sunt adevarate piese de design, iar tapiteriile sunt folosite de prestigioase companii de mobila din lume, compania atingindu/si cu eleganta propunerea de a oferi o atmosfera clasica, atemporala intr/o perceptie moderna a interiorului.

www.dedar.com


ALHAMBRA este un brand fondat in Alicante Spania, prezent in peste 100 de tari. Modelul propus este acela al unui intreg decorativ, al unei atmosfere in care materialele sunt gandite impreuna, coordonate de la decorarea ferestrei la aceea a unor obiecte de mobilier, la decorarea patului, a unui detaliu de pernuta, intr/o grila mai accesibila de cost.

www.alhambraint.com


Anne and Robert Swaffer Limited este o companie cu productie, design si filozofie engleza ce exceleaza prin calitatea si acuratetea designului traditional cu flori, dungi, jaquard toate in concordanta unui interior british autentic. Ceea ce confera unicitate acestei companii in compartie cu o concurenta consacrata in domeniu, este calitatea materialului de baza (diferite calitati de bumbac, de la banalul creton) si calitatea printului floral cu o deosebita profunzime.

www.swaffer.co.uk


CREATORUL UNOR TEXTILE INTELIGENTE, acesta este povestea de succes a unui brand prezent in intreaga lume sub steagul a doua branduri puternice DICKSON si SUNBRELLA. Cine nu si/ar dori sa gaseasca textile care sa reziste afara in ghet, ploaie sau soare intens, care sa fie garantate 5 ani de producator si care sa aiba un look natural. Tehnica acrylic/dyed dezvoltata de acest brand ofera solutia si de aici se dezvolta multiple posiblitati, de la tapiterie de interior ultra rezistenta, la mobilier de exterior si alte aplicatii, pergole, umbrele, dotari pentru yahturi.

www.dickson-constant.com


HOULES este o companie franceza a carei recunoastere internationala s-a extins dincolo de granitele Europei, din Paris in Statele Unite, in Moscova si Dubai. Fondata in 1928, in Faubourg Saint-Antoine, in locul consacrat al manufacturierilor de unicate, desigerilor si arhitectilor. La origine, compania era consacrata furnizarii de materii traditionale pentru artizanii de mobilier, in prezent fiind unul dintre cei mai importanti producatori de pasmanterie si ciucuri, materiale textile spectaculoase si game de accesorii si galerii pe diferite stiluri si perioade istorice. Gratie creativitatii si calitatii produselor Houles are in prezent o retea de reprezentante in peste 160 de tari.

www.houles.com


Specific Scandinaviei, de unde provine aceasta firma sunt culorile deschise, formele curate si designul modern. Oferind de peste 200 de ani calitate de necontestat, compania continua prin a fi inovatoare in materiale si cu un design contemporan.

www.kinnasand.com


Modestia este premisa onoarei, de aceea nu se poate destainui mai mult decat ca NYA NORDISKA atat prin colectia de tesaturi cat si prin cea de galerii si sisteme de fixare de cea mai buna calitate, este furnizorul unor familii regale din Europa, unor staruri de la Hollywood, dar si acelor persoane care apreciaza inainte de orice calitatea.

www.nya.com


Viziunea noastra este una clara! Design extraordinar si tehnologie avansata, nimic intamplator. Interstil este o firma cu multe inovatii, printre care si sistemul Integral care permite montarea unor galerii de dimensiuni mari fara intreruperi de prindere.

www.interstil.de


Compania nascuta in anul 1970 cu scopul de a urmari tendintele industriei de mobila se afirma cu succes in decorarea cu perdele, draperii, tapiterie ale locatii foarte prestigioase. Semnaturile a doua game prestigioase New Home si Loris Zanca sunt marca unor eforturi stilistice, tehnice atingind execelenta in zona unui clasic peren de la romantismul neoclasic la somptuozitatea renasterii.

www.loriszanca.com

Copyright 2020 @ eclaude